Komplikacija Limfedem

Limfedem; Smjernice o Limfedem; Faktori rizika za limfedem; Kako dijagnosticirati Limfedem; Komplikacija Limfedem; Upozorenje Znakovi Limfedem; Privremeni prema kroničnim limfedem; Maligna Limfedem; Akutni Limfedem; Mišica Bubrenje; Oteklina na noge; Limfedema; Lymphedema Croatia

Moderator: Senior Moderators

Komplikacija Limfedem

Postby patoco » Mon Jul 14, 2008 10:56 pm

Komplikacija Limfedem

Kada sam prvi puta počeo Limfedem Ljudi samo 3 i pol godina, postojao je u osnovi jedan kratki popis komplikacije povezane s limfedem. Kao što je nastavila i vrijeme studija imaju pravo dovršen i kao tu je bolje pratiti na limfedem pacijenata, popis komplikacija je proširena.

Nadalje, tu je više temeljita dokumentacija od komplikacija lice prema onima od nas s dugoročno limfedem. Obično, ove komplikacije su rezultat našeg limfedem ne tretira pravilno ili Infact tretiraju na sve.

Popis Limfedem Komplikacije

1. Infekcija, kao što su cellulitis, lymphangitis, erysipelas. To je zbog, ne samo da je veliki accumulation of fluid, ali to je dobro dokumentirano da lymphodemous udovi su lokaliziran immunodeficient i proein bogata fluid pruža izvrsnu nurturing invironment za bakterije. Pogledajte našu stranicu Zaraza povezane s Limfedem za daljnje informacije na infekcije.

2. Odvodni rane koje leak lymphorrea što je vrlo oštar na okolne kože tkivo i djeluje kao luka za ulazak infekcije.

3. Povećana bol kao rezultat kompresije je od živaca obično uzrokovane razvojem fibrozna i povećanu izgradnju i tekućine. Pogledajte limfedem i Pain Management.

4. Gubitak funkcije s obzirom na oteklina i limb promjene.

5. Depresija - psihološku coping kao rezultat od unakaženje i oslabiti djelovanje lipedem.

6. Deep venous tromboza opet kao rezultat pritiska od oteklina i fibrozna protiv krvne žile. Također, može se dogoditi kao rezultat cellulitis, lymphangitis i infekcije. See also Thrombophlebitis

7. Sepsa, gangrena su mogućnosti kao rezultat od infekcije.

8. Amputacija moguće je limb.

9. Pleural effusions (tekućina u plućima) svibanj rezultat ako lymphatics u abdomen ili su na prsima osvaja poništite pluća šupljine i tekućine.

10. Skin komplikacija kao što su suhe kože, splitting, plaques i nodules, osjetljivost na gljiva i bakterijske infekcije.

11. Kronične upale lokaliziran.

12. Bolovi u rasponu od blage u ranim limfedem teškom u kasnom stadiju limfedem.

13. Limfna rak koji mogu uključivati angiosarcoma, limfom; Kaposi's Sarcoma; lymphangiosarcoma (Stewart_treves Syndrome); Cutaneous T-Stanica limfom; Cutaneous B-Cell limfom; Pseudolymphomatous Cutaneous Angiosarcoma.

See also: Primarni limfedem i rak za raspravu i limfna Opozvan Srednje da limfedem.

Napomena: Ove rakova su rijetki i obično su povezani s dugoročno, netretiran ili improperply tretiraju lipedem. Obično se pojavljuju u fazi tri ili četiri, prilično je rijetko u fazi dva.

14. Skin komplikacija moguća u fazama 3 i 4 obuhvaćaju papillomatosis; placques uključujući "cobblestone" koji se pojavljuju placque; dermatofibroma; Skin Tags; Warts i Verrucas; Mycetoma skin gljiva, dermatitis i mnoge lipedem pacijenata izvješću povećao problema s psorijaza, ekcemi, crvenilo. Ja bih se sumnja da ovaj svibanj se radi opet, imunokompromitirani stanje ruka ili noga udari s limfedem.

15. Dokumentirano, ali rijetka komplikacija u kasnoj fazi također može uključivati Lymphomatoid Papulosis; Cutis Marmorata; Acroangiodermatitis; Dermatolymphangioadenitis (PLZ); Papillomatosis cutis carcinoides

16. Oslabiti zajednicke probleme. Ovo je uzrokovana kombinacijom od viška tekućine težinu i stalna upalni proces koji prati lipedem. Kao što smo dobivši stariji, mnoge lymphedemapatients imaju ukupno koljeno zamjeni, total hip replacement, ili ukupno ramena zamjeni, dok drugi se pojavljuje sindrom carpal tunel i imaju carpal tunnel kirurgija ili pojavljuje rame probleme povezane s lipedem i mora haverotator pljuska kirurgija

Dugotrajno Komplikacije

Postoje brojne nuspojave i dugoročno utječe na vas svibanj iskustva s limfedem. Neki od tih uključuju umor, težina dobitak, bol (ponekad i do ekstremnih), depresije, nastavio oteklina od udovi ili abdomen. Neki su iskusni kardio pleural cavity i edem. Limfedem također može uzrokovati fibrozna. To je ud, gdje postaje vrlo teško i može postati nonresponsive na raspolaganje mogućnosti liječenja. S opsežnim fibrozna također dolazi heightened risks krvi clots u pogođenim područjima.

Lymphedema lokaliziran immunodeficiency također uzrokovati probleme. Također svibanj biti sumnjate u dugoročne imunitet probleme, osobito u vrlo dugoročno primarne lymphedema pacijenata. Ovaj svibanj biti kontroverzne izjave, ali sam poznata primarne limfedem pacijenata koji je imunološki sustav izgleda kao da su propali iz nepoznatih razloga. U mojoj osobnoj situaciji, moja je samo da sa rezultatom sam nabavila dvije različite limfomi. Nadam se, istraživanja će biti učinjeno u ovom području.

Lymphangiosarcoma je još jedan od mogućih komplikacija of limfedem. Dok mnogi LE'ers brinuti o ugovaranje toga, to je vrlo rijetko. Faktori rizika su ekstremnim fibrozna, zračenja na fibrotic područja i nastavio infekcije.

Komplikacija Limpedem

by Bruno Chikly, M.D

1) infekcija / cellulitis 2) Cancer 3) Lymphorrhea, lympho-cutaneous fistula 4) Genital limfedem 5) Komplikacije zbog bandaging

Uvijek imati na umu da se infekcija i raka su dva glavna komplikacija limfedem.

1) infekcija / Cellulitis

A-terminologije sekundarne infekcije od limfedem može se opisati koristeći različite pojmove: sekundarna akutne upale (VRI), cellulitis (bilo koji od loose upala potkožnog tkiva), lymphangitis (upala ili infekcija od limfna plovila), erysipelas (infekcije zbog Streptococcus ), Septicemia (infekcije u krvi sustav, sa znakovima groznica, zimice, itd.) i dermatolymphangioadenitis (PLZ, upala kože, limfna žila i čvorovi - Olszewski WL, JamalS, 1994).

Ove su infekcije najčešće uzrokovane Staphylococcusaureus, penicilin-sensitive Streptococcus, ili gljiva. Lymphangitis je posebno upala jedna od limfna posudu, obično vidi kao klinički crvene pruge koja prolazi jedna krajnost.

B-Opis upalni proces počinje u kožu, najčešće u web prostora između Prsti, na ruci, ili analni regiji, a prihod uz limfna posude za regionalni limfni čvorovi. Postanak od infekcija je vrlo često olakšan je crack u srednju kože na gljivične infekcije. (Skin je noga je slomljena tri puta češće od toga, gornji kraj u lymphedema.) Rupture od kože može se održati s traumom, kukaca bites, igle bilo koje vrste, poslijeoperacijske fluid ekstrakcija, post-zračenja dermatitis, itd. infekcija će općenito povećati oteklina i čine edem teže liječiti i više vjerojatno da će biti nepovratni.

Zato preventivne skrbi je stvarno važno kako biste izbjegli gljiva, (npr. sportaš 's nogom), urastao toenails, streptococcal ili staphylococcal infekcije, itd.

C-stopa zaraze: Kronične upale je uvjet iskusio mnoge limfedem pacijenata. Procijenjenom 25 do 40% pacijenata su kliničke infekcije. U istraživanju 353 slučajeva Saskia Thiadens, (Thiadens S., 91), 31% muškaraca i 33% ženki s kroničnim lymphedema imao jednu ili više epizoda od infekcije, uključujući 26% primarni limfedem pacijente prema 36% patnje iz sekundarnih limfedem.

Znakovi sekundarna infekcija - znakovi infekcije često može biti zanemariva i terapeut mora biti izuzetno budan za njih. The liječnik svibanj propisuje antibiotska terapija, ako on ili ona osumnjičenika. Znakovi VRI mogu biti nepogrešiv s visokim groznica i zimice; pacijenta svibanj zahtijevaju deset dana hospitalizacija s intravenska antibiotska terapija.

Klinički znakovi infekcije: - Manje osip ili crvene streaks svibanj biti vidljive. Bilo koji od sljedećih svibanj biti prisutan ili nije: možete dočekati, nježnost, nejasna bolan u limb, blotchy područja, male blisters, generalni malaise, itd. U septicemia groznica, zimice i mučninu su zajedničke. Znakovi svibanj uključuju pogoršanje od lymphedema uvjet: Povećajte glasnoću u edem, tako da je medicinski compression osjeća previše zbijeno za razloge koji su nejasni. Limfni čvorovi svibanj povećati se, ili bol svibanj pojaviti u limfni čvorovi. Postoji svibanj biti nadmorska visina temperature u krajnost. Pain svibanj pojaviti ili povećati, s tender mjesta, heaviness, nepropusnost, umor, itd. Fistulae (lymphorrhea) svibanj pojaviti se; razlog za to se ne zna.

Kronični sekundarne infekcije su teže procijeniti, s neznatno nadmorska visina u kožu temperatura, povećana osjetljivost, crvenilo ili svrab neznatno. Ponekad je crvenilo (erythema) nije prisutan, ako je zaraza nalazi se duboko u tkivo. Ovaj uvjet svibanj biti bezbolno u pacijenta čiji zahvaćeni ekstremitet je zanijemio. Neki epizoda od infekcije su milder i riješiti u nekoliko dana bez antibiotski tretman. Fungusor Staphylococcus svibanj biti agenti uzrok ove vrste infekcija. D-prevencija sekundarne zaraze: - Decongestion od edem - Izuzetno oprezni njegu kože - preventivne antibiotska terapija svibanj biti predloženi od strane liječnika u slučaju periodičan VRI. Alergijski upit / test se preporuča prvi.

E-Postupak: Terapeut bi trebao biti u mogućnosti da rade sa liječničkom timu. Od izuzetne je važnosti da provjerite s liječnikom ako postoji sumnja u bilo koju sekundarna infekcija, i scrupulously tretirati bilo koje infekcije. Hands-on limfna drenaža i medicinske kompresije (bandages, haljine) treba biti prekinuta dok se stanje je pod kontrolom (najmanje 48 do 72 sati, do 8 dana). Znakovima infekcije (edem, erythema, toplinu, bolan, itd.) bi trebao imati jasno je nestala. Antibiotska terapija: bakterijske infekcije poziva za hitnu antibiotska terapija. Osjetljivosti na bakterije na antibiotike (redovne penicilin G) je općenito dobra.

Predloženi tretman (Olszewski WL): prva epizoda: 3 mjeseca antibiotska terapija. Ako postoji više od dvije epizode, jedna godina je antibiotska terapija svibanj biti naznačeno. Provjeri za nekoliko adverse effects of Dugotrajno antibiotska terapija: promijeni u crijevne flore, gastro-crijevne smetnje, oštećenje jetre, bubrega i kosti, alergijske reakcije, itd. Gdje je pacijent alergičan na penicilin, eritromicin obično dobro radi. Nakon jedne epizode infekcije, svibanj biti mudar za lymphedema pacijenata nositi opskrbe antibiotika ili recept s njima, osobito kad ste na putovanju daleko od kuće.

Objavljeno uz dopuštenje autora Silent Valovi teoriji i praksi limfna drenaža Therapy (Ldt) S aplikacija za Lymphedema, kroničnih bolova i upala Autor: Bruno Chikly, MD2000 Izdavač: IHH Publishing, Arizona. Hard Cover ISBN 0-9700530-5-3 = Dio 3, Poglavlje 9, stranice 209-210

Sada možete Prevesti bilo koju stranicu na našoj web Stranići pomoću Google translator na našu početnu stranicu:

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Osnivač i Izvršnog Administrator
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Limfedem

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests