Limfödéma

Limfödéma; A Nylrok- Rendszer; Jellegek-BÓL Limfödéma; Első Limfödéma; Másodlagos Limfödéma; Örökletes Limfödéma; OKOK -BÓL Limfödéma; Másodlagos Limfödéma; KOCKÁZAT TÉNYEZŐK RÉSZÉRE LIMFÖDÉMA; DIAGNÓZIS LIMFÖDÉMA; KEZELÉS -BÓL LIMFÖDÉMA; Kézi Nyirok- Lecsapolás; SZÍNPADOK -BÓL LIMFÖDÉMA; Lappangás Színpad; Limfödéma Rostszerű; Cellulit; BONYOLÍTÁS -BÓL LIMFÖDÉMA;Segíteni kész Porkoláb -hoz Megakadályoz Bonyolítás -ból Limfödéma; Lymphedema Hungary (Hungarian)

Moderator: Senior Moderators

Limfödéma

Postby patoco » Fri Jul 18, 2008 10:47 am

Limfödéma

-unk Haza Oldal: Limfödéma Emberek (Lymphedema People)

http://www.lymphedemapeople.com

elektronikus posta (email): lymphedemapeople@aol.com

Ez felbecsül amit 120 millió emberek szerte a világ elszenved abból a -ból feltétel -ban egy forma vagy másik. Azonkívül, feszült -ból ezer van hozzáadott mindegyik nap. Akadályok' kikutat és megtanul együtt körülbelül egyike legkevésbé értett, de a leg--bb uralkodó, orvosi feltételek amit létezik ma.

Pat O’Connor
Lesántul és Végrehajtási Igazgató

July 18, 2008

A Nylrok- Rendszer

A nyirok rendszer van egy -ból -a test' keringési rendszereket. Ez nyugodt -ból nyirok edény, nyirok csomópont, és szervek mint a csontvelő, lép, és csecsemőmirigy, és van is elhitt -hoz tartalmaz mandula. -a függvény beleértve a elnyelés és elszigetelés -ból felesleg folyadékok és ez támogat -ban elnyelés -ból kövér. Másik igazi fontos függvény van amit ez bíráló -hoz -unk test' képesség -hoz verekszik fertőzések és van bíráló -ban mentes rendszer függvény. Mikor ez rendszer van nem kialakult helyesen, van sérült átmenő kár vagy fertőzés, vagy van távoli ( csomópont), akkor Limfödéma van egy igazi valóságos lehetőség.

Megtanul több körülbelül a anatómia -ból nyirok- rendszer és nyirok csomópont.
-hoz ért -unk mentes rendszer, lát A Nyirok Rendszer és Mentesség.
Legyen szíves lát mi okok a daganat -ban első Limfödéma részére egy részletes magyarázat.

Jellegek-BÓL Limfödéma

Mint említett korábban, Limfödéma van egy feltétel ami fellép -ból egy sérült vagy működési zavar nyirok- rendszer. Vannak kettő különböző jellegek -ból Limfödéma: első és másodlagos. Limfödéma tud befolyásol nemcsak a lábak és fegyver, de is a potroh, nyak, fej, szembenéz, szemhéj, és egyenletes -ból forradás kialakulás.

Limfödéma részére a újonnan megállapít van általában sérüléses, zavarba ejtő ( ha nem lenni megzavaró), és csalódottság mint te keres -hoz felfedez miért önnek van ez, hogy van mindig élvezet ez, és hogy van mindig él vele.
Ráadásul -unk információ -ra Limfödéma és Limfödéma kezelés, szabad akar -hoz válik egy Limfödéma pártol jobb -ban -a saját közösség mellett tanulás hogyan viselkedni elkezd egy Limfödéma támogat csoport és mellett tanulás hogyan viselkedni tervez egy helyi Limfödéma esemény.

Ez hihetetlenül fontos részére Limfödéma páciens -hoz fog a idő és érdekel -hoz megtanul körülbelül ez feltétel. Lát Limfödéma Páciens Oktatás részére némely gondolkodás -on fontosság -ból páciens empowerment átmenő szilárd bizonyít- kiindulópontul szolgáló gyógyszer.

Lát is: Egy Etiological Dolgozószoba -ból Limfödéma részére egy dolgozószoba megtett -on eloszlás -ból Limfödéma között első és másodlagos.

Első Limfödéma

Első Limfödéma lehet örökletes. Milroys' Betegség vagy Tünetcsoport akarat általában kifejez maga -on születés vagy -ban nagyon korán évvel ezelőtt. Meige Limfödéma, is úgy ismert Limfödéma praecox, általában megkezd egykori közben pubertás. Limfödéma tarda megkezd -ban vagy körül középső kor. Limfödéma amit birtokol nem kifejez maga -ban egy aktivál feltétel van utalt -hoz egy lappangó Limfödéma. Első Limfödéma tud is lenni vele született. Ez anyagi eszközök valami, egyik -ban anyaméh- vagy közben születés, okozott nyirok- kár.

Többért átfogó információ legyen szíves lát: Mi van a Különböző Fajta -ból Első Limfödéma?

Másodlagos Limfödéma

Másodlagos Limfödéma van általában okozott mellett egy feltartás, kár -hoz, vagy kár -hoz nyirok- rendszer amit vezet -hoz egy félbeszakítás -ból szabályos nyirok- folyik.

Örökletes Limfödéma

Örökletes Limfödéma van egy örökölt rendetlenség -ból nyirok- rendszer ez minden jellemzett mellett rendellenes daganat -ból bizonyos részek -ból test. A nyirok- rendszer van egy keringési hálózat -ból edény, vezetékek, és csomópont amit füstszűrő és kioszt bizonyos folyadékok ( nyirok) és vér sejtek szerte a test. Nyirok- folyadék gyűjt -ban lágy papír-zsebkendő kint és bent alatt a bőr ( bőr alatti) köszönhetően a feltartás, torzalakulat, vagy elmaradottság (hypoplasia) -ból különböző nyirok- edény.

Vannak három alakok -ból örökletes Limfödéma: Vele született Örökletes Limfödéma vagy Milroys Tünetcsoport ( betegség), Limfödéma Praecox vagy Meige Betegség, és Limfödéma Tarda. -ban a leg--bb esetek, örökletes Limfödéma van örökölt mint egy autosomal domináns keletkezési jelleg.

OKOK -BÓL Limfödéma

Első Limfödéma

Az igazság -ból örökletes első Limfödéma van elszigetelt -hoz egy torzalakulat vagy alkalom -ban kettő tudni keletkezés. Ezek van a FOXC2 és VEGFC keletkezés. Van egy gyanúsított harmadik gén, de mint még, ez birtokol nem identified. Okok -ból vele született első Limfödéma lehet egy fejlesztési rendetlenség -ból nyirokedények, -ban anyaméh- fertőzés, vagy kár és/ vagy felszabadítás nehézségek.

Másodlagos Limfödéma

A okok -ból másodlagos Limfödéma van sokszoros. Fertőzések -ból rovar harap, súlyos megsebesít, vagy éget tud okoz Limfödéma mikor ők kár vagy elpusztít nyirokedények. Akármi fajtája operáció, komoly sérülést, vagy sugárzás részére rák kezelések tud is okoz a roham -ból betegség. Külső rész a trópusok, a szám egy okoz -ból másodlagos Limfödéma van a eltávolítás -ból nyirok csomópont részére rák szövettani vizsgálat. Ezeknek a betegeknek, tud kezd mint egy semmibe vesz kar vagy láb daganat után rák. Bal kezeletlen, tud válik egy súlyos és legyengítő orvosi feltétel. Reménykedve, -val a közművesített eljárás -ból előadás egy kicsi tű szövettani vizsgálat, radiológiai tüneti javítás, és telek- különleges csomópont szövettani vizsgálat, mi akarat lát egy jellegzetes csökken ebben fajtája Limfödéma.

Ban trópusi éghajlatok, a leg--bb mindennapi okoz -ból lymphedma van fertőzés -ból filarial féreg. A féreg van általában átadás -hoz emberi mellett szúnyog harap. Ez élősdi akkor termesz, végül eltorlaszolás és elpusztít a nyirok- rendszer. Ez hívott Nyirok- Filariasis.

Ez fontos -hoz megkülönböztet a különbség között másodlagos Limfödéma és rosszakaratú Limfödéma.

KOCKÁZAT TÉNYEZŐK RÉSZÉRE LIMFÖDÉMA

Ki van -on kockázat részére Limfödéma? Mi van a kockázat tényezők részére Limfödéma? Van egy válaszol -hoz hogyan viselkedni megakadályoz Limfödéma? Akárki ki birtokol egy vagy több -ból alábbiak kockázat tényezők birtokol a lappangó -hoz alakít Limfödéma.

Nyirok csomópont eltávolítás részére szövettani vizsgálat
Súlyos fertőzések amit tartalmaz Lymphangitis, cellulit, vagy orbánc
Mély, támadó megsebesít amit erő tép, vág, vagy kár a nyirokedények
Sugárzás kezelések, különösen egyek amit van fókuszált a területeken amit erő tartalmaz “clusters” -ból nyirok csomópont

Morbid hájasság tud okoz másodlagos Limfödéma mellett “crushing” a nyirokedények
Súlyos éget, egyenletes nagyfokú leégés
Fertőzés -ból mikroszkópikus élősdifilarial lárvák, mégis ez több mindennapi -ban trópusi országok
Család történelem -ból első Limfödéma vagy ismeretlen daganat -ból egy végtag

Ha ön egy személy -val akármi -ból ezek kockázat tényezők, lesz akar -hoz megtanul a figyelem jel -ból Limfödéma.

DIAGNÓZIS LIMFÖDÉMA

A kérdés -ból hogyan viselkedni megállapít Limfödéma van elég egyszerű és Én mindig elcsüggeszt -nél csalódottság, érzelmi felfordulás, és gyakran egyenes degrading tapasztalatok -ból Limfödéma páciens keres amit diagnózis.
A kerti ösvény -hoz diagnózis kellet volna magába foglal több lép.

Első, van a fizikai vizsga maga. Ha egy páciens bemutat -val megmagyarázatlan végtag daganat, akkor ez legyen maga- nyilvánvaló amit van egy orvosi probléma amit szükséges és megkövetel válaszol és határozat. Van valami hívott a “Stemmers' Sign.” Ez egy vastagít bőr karám -nél alap -ból második lábujj ( vagy ujj). A jelenlét ebből jel van egy korai tüneti jelző -ból első Limfödéma. Ez alakít később -ban másodlagos Limfödéma. A hiány -ból Stemmer’s Jel nem kitöröl a lehetőség -ból Limfödéma.

Hoz teszt részére Szárú' Jel, csípés a bőr összehajt -on felső felszín -ból második lábujj vagy ujj mint mutatott itt. Mikor ez bőr nem tud lenni emelt, ez van tekint -hoz lenni pozitív teszt eredmény amit tudna jelez a jelenlét -ból Limfödéma; bármennyire, egy tagadó Szárú' Jel teszt nem kizár Limfödéma.

Másik tüneti módszer van értékelés a páciens részére gödrösödés edema. Ez egy teszt hol a orvos nyomások egy ujj a busznak dagadt végtag. Ha ez zöld egy bevágás, akkor amit van egy jó feltüntetés -ból színpad egy Limfödéma.
Más fizikai rámutatások tudna tartalmaz ízlelő szemölcsös -on végtag, placques, vagy göröngy és egyenletes egy cobblestone bőr megjelenés. Ezek van mindennapi -val Limfödéma.

A fizikai vizsga van is bíráló -hoz kitöröl más orvosi feltételek amit tud okoz edema ( daganat) ez minden nem Limfödéma.

A második lép legyen egy kiegészít orvosi történelem. A physcian kellet volna megtud ha ott van akármi történelem -ból rák és/ vagy -a kezelés, rovar harap, sérüléses károk, vagy súlyos fertőzések. Ezek van minden dokumentált okok -ból

Limfödéma, mint van morbid hájasság.

Harmadik kellet volna jön egy kiegészít család történelem. A orvos szükséges -hoz kérdez ha a páciens tud -ból akármi család tagok ( egyenletes kiterjedt család) ki mi neveznek tej láb, fatő láb, vagy elefánt láb. Ezek van régi ódon feltételek emberek gyakran használt mikor leír Limfödéma.

Vannak is sok radiológiai teszt amit lehet megtett -hoz mindkettő kitöröl más feltételek és/ vagy -hoz igazol Limfödéma. Ezek tartalmaz ultrahang, venograms, mágneses zengés elképzelhető (MRI), és kiszámít tengelyszerű tomography ( macska vizsgál). Van is a arany mértékadó -ból nyirok- elképzelhető teszt hívott a lymphoscintigraphy. Lymphoscintigraphy helyettesít a régi idejétmúlt teszt hívott egy lymphangiogram. -ban lymphoscintigraph, egy nyomozó ügynök van befecskendezett között a lábujjak és van nyomon követ mint ez utazás megjelöl a nyirok rendszer. Ez tud hajszálpontosan rögzít hiányzó csomópont, sérült edény, vagy nyirok- gátlások.

KEZELÉS -BÓL LIMFÖDÉMA

A előnyben részesített kezelés ma van decongestive gyógykezelés. A alakok -ból gyógykezelés van Kiegészít Decongestive Gyógykezelés (CDT) vagy Kézi Decongestive Gyógykezelés (MDT). Vannak eltérés, de a leg--bb magába foglal ez a kettő jellegek -ból kezelés.

Val ezek masszázs kezelések, daganat van csökkentett aztán a páciens van megfelelt -val egy előtti- mért szokás nyomás ruha megtartani a daganat legyőz. Némely páciens van képes -hoz használ kész- gyártott kabátujj, páncélkesztyű, vagy locsoló amit lényegesen csökken a ár -ból szerezve és helyettesít ruha.

Kézi Nyirok- Lecsapolás

Kézi Nyirok- Lecsapolás (MLD) van egy egyedülálló, gyógyászati módszer -ból serkentő a mozgalom -ból folyadékok -ban papír-zsebkendő. A nemes, ütemes, felpumpálva, masszázs mozgások követ a természetes utasítás -ból nyirok folyik és termel gyors eredmények. Ez támogat a bőr- nyirokedények -ban szedés megjelöl és removing nem csak folyadékok, de minden a elpusztít termékek, fehérje részecske, és törmelék -ból -unk rendszer. Ez is van sikeres -ban ablak betörése megjelöl rostszerű és rostszerű terület -ból egy lymphodemous végtag.

Ez kezelés volt teremtett és fejlett mellett Dán therapists Dr. Emily Vodder és felesége, Emelvény, -ban 1930s, és volt bemutatott Párizsban -ban 1936. Ők is hitel adott -val teremtő egy írásbeli szerződés -ból gyógyszer hívott Lymphology.
Első hozott -hoz Észak-Amerika -ban 1982, a iskola van elhelyezett -ban Viktória, Brit Kolumbia, Kanada. Előtte volt bemutatott, a mértékadó kezelés fogás -ban Észak-Amerika volt egyik egy operáció hívott debulking vagy a használ -ból összenyomás masinák miben a végtag volt a szó szoros értelmében összenyomott mellett lég- légnyomás.

Átfogó Decongestive Gyógykezelés

Átfogó Decongestive Gyógykezelés (CDT) van használt elsősorban -ban kezelés -ból Limfödéma és eres- elégtelenség edema. Ez egy összeállítás -ból MLD, bekötözés, ünnepély, és bőr gond. CDT május is magába foglal lélegző ünnepély, összenyomás ruha, és napi élelem fejadag mér. EGY gyakori feltüntetés részére CDT van Limfödéma okozott mellett sugárzás vagy operáció köszönhetően rák. Tud enyhít edema, rostszerű, és a kísérő fájdalom és kényelmetlenség.

Is úgy ismert Kiegészít Decongestive Fizikoterápia (CDP), ez kezelés gyógykezelés volt úttörő az Egyesült Államokban mellett Dr. Róbert Lerner.

-hoz biztosít ön kap a sajátos kezelés mellett egy tanúsított therapist, lesz szükség -hoz tud hogyan viselkedni választ egy Limfödéma therapist, beleértve mi kérdés -hoz kérdez és mi igazolások és képzés ő birtokol elfogadott.

Más Kezelések

Más kezelések tartalmaz a használ -ból összenyomás pumpa, operáció, microsurgery, és újabb megközelítés mint a használ -ból lézer, liposuctionholistic, therapies, és egyenletes tűgyógyítás.

Egy mindennapi gyógyszer amit Limfödéma páciens beszél -ból használ van egy vizelethajtó. Ez fontos -hoz ért amit vizelethajó van nem részére Limfödéma.

Összenyomás Pumpa

Lég- összenyomás pumpa volna vágyódik használt részére a kezelés -ból Limfödéma. Bármennyire, klinikai tanul volna jelzett amit vannak kettő fő bonyolítás burkolt -val összenyomás pumpa gyógykezelés részére láb Limfödéma.

Első, a összenyomás károk a felületes nyirokedények, végül teremtő elront tünetek amit vezetni rostszerű, megnövekedett kockázat -ból fertőzések, és több bonyolítás.

Másodszor, volt bemutat amit 35 százalék -ból páciens -val leenged szélsőség Limfödéma, hím és nő, akarat alakít nemző

Limfödéma az eredményeképpen pumpa használ. Az oka ez amit a folyadék van megnyomott -ba a potroh és tud túlterhelés a hasi nyirokedények és így a folyadék van NEM távoli a testből.

A lég- összenyomás pumpa van nem ajánlott részére láb Limfödéma.

Összenyomás Bekötöz

Limfödéma bekötözés van egyike a leg--bb erős összetevő -ban kezelés folyamat. Mikor egy jó kötés van alkalmazott, ez akarat függvény mint egy szokás- gyártott összenyomás ruha mindegyik és mindig. Rövid idő a szélsőség van csökkentő -ban méret, a kötés van átdolgozás -hoz új kiterjedések. EGY előtti- gyártott gumiszalag ruha akarat soha volna ez alkalmazhatóság, helyett, Limfödéma páciens kellet volna használ mi van utalt -hoz mint rövid nyúlik bekötöz.

Ez mondott amit összenyomás bekötözés fizet -hoz körülbelül 50 százalék -ból csökkentés végrehajtott -val CDT. Ezzel képzeletben, ez döntő amit a páciens must válik jártas -ban bekötözés eljárás -hoz elér a legjobb lehetséges következmények.

A összenyomás kötés birtokol a következő hat:

Ez növel a hatásosság -ból izom pumpa szerkezet.
Ez növel a átfogó feszültség -ban mesterkélt szélsőség és azért csökkent túlzó szűrés.
Ez támogat a bőr rövid idő ez csökkentő -ban méret.

Más Kérdés

Biztosítás


Néha túl, a folyamat mi must keresztülmenni -hoz kap -unk kezelés borított van őrjítő, -hoz mond a a legkisebb. Szabad szükség -hoz megtanul hogyan viselkedni reszelő egy egészség biztosítás fellebbezés -hoz ellentét egy rendszeres tájékoztatás vagy kezelés tagadás. Bizonyos esetekben, szabad egyenletes kell megtanul hogyan viselkedni reszelő egy panasz ellen -a biztosítótársaság -val -a államok' biztosítás megbízott.

Orvos és Therapists

Keres sajátos orvosi törődik Limfödéma van fontos. Önnek kellene tud hogyan viselkedni választ egy első gond orvos ki ért vagy legalább elismer a létezés -ból Limfödéma és van hajlandó -hoz megtanul erről és segít ön beéri kezelés döntés. Mi fajtája orvos kellet volna ÉN keres ki?.

Ez oldal akarat segít ön talál egy tanúsított Limfödéma therapist: Hogyan viselkedni Állást találni Limfödéma Therapist

Diéta és Gyakorlás

Végül, mindkettő diéta és gyakorlás van igazi fontos részek -ból igazgató és ellenőrizhető Limfödéma. Szükségünk van -hoz ért a fontosság -ból sajátos táplálás -ban -unk átfogó egészség, megsebesít gyógyító, mentes rendszer függvény, és mér irányít.

Gyakorlás van nemcsak élethez szükséges részére -unk átfogó egészség, de segít -val mér irányít és van fontos a mozgalomnak -ból nyirok folyadék átmenő -unk test. Nem anyag a színpad -ból Limfödéma, elhajló orvosi feltételek, vagy kor, mindegyik -ból minket kellet volna volna egy gyakorlás tervez ez minden különösen szándékos -hoz segítség -ban vezetés -ból Limfödéma lát Hogyan viselkedni Ért Klinikai Próbák

SZÍNPADOK -BÓL LIMFÖDÉMA

Vannak három alap színpadok aktivál -ból Limfödéma. A hamarabb Limfödéma van elismert és megállapít, a könnyebb ez -hoz sikeresen élvezet ez és -hoz elkerül sok -ból bonyolítás.

Ez fontos -hoz lenni tud amit amikor vagy volna Limfödéma, egyenletes -ban egy végtag, van mindig a lehetőség -ból másik végtag lét mesterkélt -on némely később idő. Ez “inactive” időköz utalt -hoz mint a lappangás színpad. Ez társult -val örökletes alakok -ból Limfödéma.

Lappangás Színpad

Nyirok- szállítás tehetség van csökkentett
Nem látható/ érzékelhető edema
Alanyi panasz van lehetséges

Színpad Én

Megfordítható Limfödéma

Felhalmozás -ból fehérje- gazdag edema folyadék
Gödrösödés edema
Daganat lehet csökkentett -val emelés egyedül ( nem rostszerű)

Színpad II

Váratlanul Visszafordíthatatlan Limfödéma
Felhalmozás -ból fehérje- gazdag edema folyadék
Gödrösödés lesz fokozatosan több bonyolult
Összeköt papír-zsebkendő sejtburjánzás ( rostszerű)

Színpad III

Lymphostatic Elephantiasis
Felhalmozás -ból fehérje- gazdag edema folyadék
Nem- gödrösödés edema
Rostszerű és szklerózis ( szigorú megkeményítés)
Bőr megváltozik ( ízlelő szemölcsös, hyperkeratosis, etc.)

Színpad IV ?

Volt némely hang emelt egy rókáról Színpad 4 classsification részére Limfödéma. -ból az én -m személyes tapasztalatok, ÉN egybeesik. Mindkettő az én -m lábak van bizalmas mint Színpad 3, még a különbség között a kettő van igazi drámai.

Színpad IV Osztályozás

Végtag van sűrűn rostszerű és lehetetlen -hoz csinál akármi bevágás mikor megtámasztott
Ultrahang vizsgálat tud nem hosszabb felfedez egyenletes a vér érverés
Bőr lesz törékeny és semmibe vesz -ból megüt okok egy súlyos, széleskörűen sírás megsebesít
Keménység -ból papír-zsebkendő okok végtag -hoz válik a teljes vérmérgezéses gyújtópontok részére baktériumok és állandó cellulit és rendszeres fertőzések válik a normatíva

Az egyetlen kezelés részére cellulit van egy kiterjedt időköz -ból IV antibiotikum.
Nincs kezelés választás részére Színpad IV. A kiegészít összpontosít van -ra vezetés, összeszorítás -ból fertőzések, és megakadályozás -ból csonkolás ( ha egyáltalán lehetséges).

LIMFÖDÉMA Rostszerű

Vágyódik- álló Limfödéma okok egy feltétel úgy ismert rostszerű. Mint a folyadék folyamatosan gyűjt -ban egy végtag, ez lesz kemény és sűrű. -val mindegyik színpad -ból Limfödéma van is egy cserél -ban papír-zsebkendő szövet -ból egy végtag.

Val színpad egy, a papír-zsebkendő van csendes nagyon hasonló szabályos Vtissue–its' csak telített -val folyadék. Mint a daganat folytatódik és mint a folyadék megváltozik arra fehérje- gazdag folyadék utalt -hoz mint lymphorrea, ön belekezd színpad kettő. Ebben színpad, a papír-zsebkendő lesz igazi hasonló -hoz egy szőlő ( legjobb kép ÉN tud gondol -ból). Már ez illő sok több bonyolult részére antibiotikum -hoz nyúl után baktériumok és ez lesz kevesebb fogékony -hoz decongestive gyógykezelés.

On színpad három, a papír-zsebkendő válik hasonló -hoz egyik azoknak régi összefoglaló konyha szivacsok, a egyek amit válik ringat kemény mikor ők száraz. Ez a igazi valóságos és súlyos oldal hatás -ból színpad három Limfödéma. Birtoklás ez fajtája papír-zsebkendő növel a lappangó kockázat -ból birtoklás állhatatos és igazi kemény -hoz élvezet cellulit vagy lymphangitis.

A denseness -ból végtag tilt antibiotikum -ból nyúló a fertőző baktérium és ez gyakran képes -hoz életben marad -ban zsebek -ból rostszerű papír-zsebkendő. Ezek zsebek viselkedni vhogy egy vérmérgezéses gyújtópontok és után antibiotikum kezelés van befejezett, a fertőzések akarat újra megjelenik.

Általában -on ez színpad, ez haladó fog IV antibiotikum foglalkozni akármi fertőzés mert szóbeli antibiotikum csak van nem képes -hoz benyúlik ez tömeg -ból kemény papír-zsebkendő.

Is, mint a rostszerű felerősített ön válik több fogékony -hoz mély eres- trombózis (DVT) és más keringési probléma. Szabad is elkezd -hoz tapasztalat idegbeteg mint a nyomás ebben papír-zsebkendő összenyomott ideg bent a végtag.

Késő Időszak Bonyolítás Rostszerű

Miért ez tehát fontos -hoz megakadályoz, élvezet, és irányít rostszerű?

Rostszerű tud végül okoz véredény- probléma. Mint a papír-zsebkendő -ban -a LE végtag folytatódik -hoz keményít, ez akarat befolyásol vér folyik és ellát. Ez tud vezetni elhelás.

val késő- időszak rostszerű, baktériumok talál sok elhelyez -hoz eldug és lenni megvéd. A több kiterjedt a rostszerű van, a nehezebb ez részére antibiotikum -hoz nyúl után a baktériumok. Ez vezet -hoz állhatatos cellulit. Végül ez tud okoz üszkösödés és/ vagy elhelás.

Rostszerű akarat befolyásol ideg. A eredmény lesz egy lényeges növekszik -ban fájdalom és kényelmetlenség.

Rostszerű mentén -val folyamatos cellulit és sugárzás van belebonyolít -ban lymphangiosarcoma.
Ha önnek van Limfödéma, ez kell lenni -a prioritás -hoz keres kezelés és kezel -a feltétel -val a cél -ból megakadályozás rostszerű.

LIMFÖDÉMA ÉS Cellulit

Hegyes cellulit van egyike bonyolítás -ból Limfödéma. A páciens május nem lenni tudatában van a forrás -ból kóroktan. Néha ez május lenni vág, szúnyog harap, egy nyit megsebesít, vagy más fertőzés a testben.

A első jel van növelt vagy különböző tulajdonság -ból FÁJDALOM beleértve a Limfödéma végtag. A páciens gyakran leír ez mint egy “flu- szeret tünet vagy egy fájdalom beleértve a Limfödéma kar vagy láb. Ez általában követve hirtelen roham -ból BŐRVÖRÖSSÉG ( vörösség, piros sávok vagy foltosít) -on burkolt végtag. A HYPERTHERMIA (Limfödéma végtag lesz meleg, forró) akarat követ és a páciens május tapasztalat a HŰT és egyenletes MAGAS Láz.

Korai beavatkozás és kezelés -val antibiotikum akarat határozat ez feltétel ( ez általában fog egy minimális 10- nap fogás -ból antibiotikum). Csak kevés orvosi orvos lesz képes -hoz előírni a antibiotikum, így egy konzultáció -val egy orvos van szükséges. Szigorú cellulit május megkövetel intravénás antibiotikum kezelés és hospitalization. Újra, emelés -ból mesterkélt végtag van fontos.

Közben amit fázis, a páciens kellet volna NEM masszázs a Limfödéma végtag, kötés, alkalmaz a pumpa, hord fukar gumiszalag kabátujj, vagy gyakorlás túlzott. Elkerül a vérnyomás kézelő és vér húz -ból burkolt kar. Eltartás a végtag emelkedett annyi amennyire lehet rövid idő pihenés. Egyszer a tünetek szétoszlat, a MLD/CDP kezelés legyen beavatott.

Hogyan megyünk megakadályoz ez fertőzés? A páciens legyen gondos -val napi tevékenységek és fog minden óvatosságok -hoz megvéd a bőr ( hord pár kesztyű mikor kertészkedés, takarítás -val mosópor, stb.. ).

Ha egy kár -hoz bőr előfordul -on Limfödéma végtag, ez szükséges kitisztítani a megsebesít -val alkohol vagy hidrogén peroxid és alkalmaz Neosporin/Polysporin antibiotikum kenőcs. Ha a tünetek haladás, keres a figyelem -ból egy orvos azonnal.

Ez tehát igazi fontos -hoz elkerül szerzés cellulit mint ez tovább elpusztít a nyirok- rendszer. Ha engedélyezett -hoz elterül vagy folytatódik, tud válik rendszeres és tud vezetni üszkösödés, csonkolás -ból végtag, vagy egyenletes halál.

Mégis cellulit van a leg--bb általában társult fertőzés amit jön -val Limfödéma, ez fontos -hoz megvalósít amit nem minden -unk fertőzések tud pontosan lenni cellulit. Vannak számos fertőzések társult -val Limfödéma. Mert a lymphemdema végtag van immunocompromised, mi május tapasztalat és lenni fogékony -hoz más fertőzések mint orbánc, varosodás, folliculitis, necrotizing fasciitis, MRSA Methicillin Ellenálló Staphylococcus Aranyoz, karbunkulus főz, lymphangitis, bőr- tályog, leforrázott bőr tünetcsoport, és egyenletes macska rögtönzött láz. Mi tud is lenni több készségesen fogékony -hoz vérmérgezés, septicemia, vérmérgezéses lökés, bacteremia, üszkösödés, lymphadenitis. Ez bíráló, azért, amit fertőzések lenni elismert gyorsan és sajátos kezelés beavatott azonnal.

SÍRÁS LIMFÖDÉMA

Lymphorrhea Limfödéma Megsebesít

Mi van Lymphorrhea?

Lymphorrhea van a könnyű borostyánkő- befest folyadék amit drénezik -ból nyit bőr terület ( megsebesít) -ra egy lymphodemous végtag. Ez nem szabályos vérplazma, de van egy fehérje- gazdag kémiai anyag amit tud vezetni súlyos bonyolítás részére a Limfödéma páciens.

Okok -ból Lymphorrhea

Az igazság -ból lymphorrhea lecsapolás van akármi nyit terület vagy alkalom -ban bőr -ból lymphodemous végtag. Akármi megüresedett állás, nem anyag hogyan kicsi, akarat okoz ez folyadék -hoz sír vagy csatorna. Rovar harap, vág, kopás, pattint -ban bőr -ból szárazság, vagy megsebesít -ból akármi típus, válik egy forrás részére szivárgás ebből folyadék.

Lymphorrhea Bonyolítás

Vannak kettő súlyos bonyolítás amit keletkezik -ból lymphorrhea.

A folyadék van egy természetes “food- forrás részére baktériumok. A nyit, drénezés megsebesít lesz mi van utalt -hoz mint egy belépés gyújtópontok részére baktériumok. Ez vezet -hoz cellulit, lymphangitis, vagy orbánc.
Lymphorrhea van magasan maró -hoz bőr papír-zsebkendő amit ez jön -ba kapcsolat -val. Kezeletlen megsebesít ezzel lecsapolás tud igazi gyorsan válik nagy gaping megsebesít amit május végül vezetni a szükség részére bőr beojt.

BONYOLÍTÁS -BÓL LIMFÖDÉMA

Fertőzések mint cellulit, lymphangitis, és orbánc. Ez van lejáró nemcsak -hoz nagy felhalmozás -ból folyadék, de ez jól- dokumentált amit lymphodemous végtagok van helyhez kötött immunodeficient és a fehérje- gazdag folyadék szolgáltat egy kitűnő táplál környezet részére baktériumok. Más fertőzések vagyunk több fogékony -hoz tartalmaz varosodás, leforrázott bőr tünetcsoport, és macska rögtönzött láz.

Drénezés megsebesít amit lék lymphorrea, melyik van igazi maró -hoz körülvevő bőr papír-zsebkendő és megjátszik mint egy belépő kikötő részére fertőzések.

Növelt fájdalom az eredményeképpen a összenyomás -ból ideg általában okozott -nél fejlődés -ból rostszerű és növelt épít megjelöl -ból folyadékok. Lát Limfödéma és Fájdalom Vezetés.

Elvesztés -ból függvény köszönhetően a daganat és végtag megváltozik.

Depresszió Lélektani fedőkő az eredményeképpen a elcsúfítás és legyengítő hatás -ból Limfödéma.

Mély eres- trombózis az eredményeképpen a nyomás -ból daganat és rostszerű a busznak véredény- rendszer. DVT tud is történik az eredményeképpen cellulit, lymphangitis, és fertőzések. Lát is, thrombophlebitis.

Vérmérgezés és üszkösödés van lehetőségek az eredményeképpen a fertőzések.

Lehetséges csonkolás -ból végtag

Mellhártya- kiömlések május eredmény ha a nyirokedények -ban potroh vagy láda van túl elárasztott -hoz tiszta a tüdő üresség -ból folyadékok.

Bőr bonyolítás mint száraz bőr, hasadó, dísztáblák és göröngy, fogékonyság -hoz fungal fertőzések társult -val Limfödéma, és baktériumok fertőzések.

Elvesztés -ból függvény köszönhetően a daganat és végtag megváltozik.

Depresszió Lélektani fedőkő az eredményeképpen a elcsúfítás és legyengítő hatás -ból Limfödéma.

Mély eres- trombózis az eredményeképpen a nyomás -ból daganat és rostszerű a busznak véredény- rendszer. DVT tud is történik az eredményeképpen cellulit, lymphangitis, és fertőzések. Lát is, thrombophlebitis.

Vérmérgezés és üszkösödés van lehetőségek az eredményeképpen a fertőzések.

Lehetséges csonkolás -ból végtag

Mellhártya- kiömlések május eredmény ha a nyirokedények -ban potroh vagy láda van túl elárasztott -hoz tiszta a tüdő üresség -ból folyadékok.

Bőr bonyolítás mint száraz bőr, hasadó, dísztáblák és göröngy, fogékonyság -hoz fungal fertőzések társult -val Limfödéma, és baktériumok fertőzések.

Krónikus, helyhez kötött meggyulladások

Fájdalom, sorbaállítás -ból enyhe -ban korai Limfödéma, -hoz szigorú -ban késő- színpad Limfödéma

Nyirok- rák, beleértve:

Angiosarcoma
Nyiroksejt
Kapokszőr' Szarkóma
Lymphangiosarcoma ( utaskísérő treves Tünetcsoport)
Bőr- T- Sejt Nyiroksejt
Bőr- B BETŰ- Sejt Nyiroksejt
Pseudolymphomatous Bőr- Angiosarcoma

Lát is: Első Limfödéma és Rák részére egy vita és Nyirok- Rák Másodlagos -hoz Limfödéma és Rák Társult -val Limfödéma. jegyzék(: Ezek rák van ritka és van általában társult -val vágyódik- időszak, kezeletlen, vagy helytelen élvezet Limfödéma. Ők jellemzően előfordul -ban színpad három vagy négy; ők egész ritka -ban színpad two.)

Bőr bonyolítás lehetséges -ban színpadok 3 és 4 tartalmaz:o Papillomatosis

Dísztáblák beleértve “cobblestone” feltűnik fogkő
Dermatofibroma
Bőr tags
Szemölcs és Verrucas
Mycetoma Bőr Gombaféle
Bőrgyulladás

Sok Limfödéma páciens beszámol növelt probléma -val pikkelysömör, ekcéma, és övsömör. ÉN gyanít ez május köszönhetően, újra, a immunocompromised feltétel -ból kar vagy láb mesterkélt -nél Limfödéma.

Dokumentált, de ritka, bonyolítás -ban késő színpad tud is tartalmaz:

Lymphomatoid Kiütéses
Hámszegély Márvány-
Acroangiodermatitis
Dermatolymphangioadenitis (DLA)
Papillomatosis Hámszegély Carcinoides

Legyengítő közös probléma van okozott mellett egy összeállítás -ból felesleg folyadék mér és a állandó gyújtó folyamat amit velejárói Limfödéma. Mint mi kor, sokLimfödéma páciens van birtoklás egész térd visszahelyezés, csípő visszahelyezés, vagy váll visszahelyezés, rövid idő másikak van tapasztalás kéztövi alagút tünetcsoport és van havingcarpal alagút operáció vagy van tapasztalás váll probléma társult -val Limfödéma és must haverotator kézelő operáció.

Segíteni kész Porkoláb -hoz Megakadályoz Bonyolítás -ból Limfödéma

Első és legelső van -hoz munkát szerezni utasítások -hoz egy tanúsított Limfödéma therapist aztán lenni szolgálatkész -val -a kezelés műsor, lenni burkolt és proactive mint egy páciens, megtanul maga- masszázs, és lenni következetes összenyomás bekötözés és fárasztó összenyomás ruha.

Fenntart egy egészséges mér, élvez egy egészséges diéta -val sajátos táplálás, és fog vitaminok.

Eltartás bőr tiszta és jól nyirkosított.

Hord kényelmes, laza- illő öltözet.

Pihenés a mesterkélt végtag -ban egy emelkedett helyzet rövid idő alvás vagy utazótáska ( különösen -ra repülőgépek).

Hord egy összenyomás ruha ( támogat kabátujj, páncélkesztyű, és/ vagy összenyomás harisnya) és iszik bőség -ból folyadékok mikor utazótáska mellett repülőgép.

Lenni konzervatív mikor körülvágás körmök vagy köröm és elkerül vágó a hámszegélyek.

Használ hypoallergenic zsírkő és enyhe szennyes mosópor -hoz megakadályoz allergikus ellenhatások vagy bőr ingerültség.

Elkerül leégés mellett használ egy széles- színkép sunscreen -ból legalább SPF 30.

Elkerül használ fűtés lábszárvédő vagy forró összenyomott -on mesterkélt végtag.

Használ elektromos pengék sokkal inkább, mint levelek.

Megakadályoz rovar harap mellett használ egy hatásos rovar visszataszító.

Hord pár kesztyű mikor csinálás házimunka, kertészkedés, vagy akármi mindennapi házimunka hol vagy tud kap nikkel vagy karmolt.

Elkerül orvosi eljárásmód amit magába foglal szúrás vagy elhelyezés felesleg nyomás -on mesterkélt végtag, beleértve véradás, befecskendezések, tűgyógyítás, liposuction, és vérnyomás mérés.

Követ egy gyakorlás műsor.

Elkerül izom erőlködik, melyik okok gyulladás.
Meleg megjelöl kellően előtt gyakorlás.
Elkerül életerős mozgások ellen ellenállás ( súrolás, rámenős, húz).
Használ a végtag szabályosan, de nem túlzott.
Elkerül nehéz emelés ha izmok van deconditioned -hoz megakadályoz feszít.
Elindít új gyakorlás programokat fokozatosan és óvatosan; végtag méret legyen figyelt.
Korlátoz vagy elkerül tenisz, golf, és racquetball; ilyen tevékenységek van rizikós köszönhetően hirtelen erős ütések.
Hord összenyomás ruha közben gyakorlás, házimunka, vagy yardwork.

Elkerül tevékenységek amit összehúz a nyirok- rendszer.

Elkerül szállító- egy nehéz pénztárca -on burkolt kar.
Után mell operáció, egy öngyújtó mér hangtoldás van a legbiztonságosabb köszönhetően nyomás -ra csomópont fenti gallér csont.

Elkerül öltözet -val fukar kabátujj és boka összeköt.
Hord néz és ékszerek -on természetes kar ha önnek van vagy van -on kockázat -ból kar Limfödéma.
Fehérnemű kellet volna nem kötelez vagy hagy lövész.
Elkerül vérnyomás arcul csap és intravénás gyógyszer -hoz burkolt kar.

Lát orvosotok azonnal -nél első jel -ból fertőzés (eg. vörösség, ingerültség, hő)
Lát -unk oldalak -ra hogyan viselkedni megakadályoz Limfödéma és szamárvezető -ra Limfödéma részére porkoláb -ra hogyan viselkedni elhalaszt vagy kisebbedik Limfödéma és hatásai.
Lát is: Hogyan viselkedni Megakadályoz Hiba -ban -a Orvosi Gond

A Érzelmi Ütközés -ból Limfödéma

Kicsi van mondott a fiúról lélektani érint -ból Limfödéma, ellenére -a mély ütközés -on személy viselkedés vele.
Limfödéma tud okoz kiejtett társadalmi tilalmak miatt lét maga öntudatos, tud okoz depresszió, zavar, elcsúfítás, érzések -ból reménytelen volta és gyámoltalanság. Ön gyakran keresztülmenni óriási életstílus megváltozik és megtapint értéktelen és hiábavaló. Tud okoz nemi működési zavar mint mindkettő hím és nő Limfödéma páciens tud megszerez nemző Limfödéma.

Ön keresztülmenni időköz -ból küzdő -val érzés megalázás, kétségbeesés és tudod tapasztalat félelmetes fájdalom.
Ön is keresztülmenni sok méreg. Méreg -on miért önnek van ez, miért a orvosi világ tud tehát kicsi körülbelül ez feltétel és néha látszik -hoz gond kicsi egyik.

Részére rák páciens, -a egy dupla ütközés. Rövid idő ön viselkedés -val rák, -a oldal érint, vajon vagy nem ön haladó él, a érint -ból sugárzás és chemo… most egy pillanat alatt tested indulások daganat kívül irányít. Mi van haladó -ra???
Ha ön haladó átmenő ezek érzelmek, legyen szíves dont' félni valamitől -hoz enged orvosotok tud. Szabad szükség profi segít -hoz kap átmenő ez. Szabad is állást találni sorshúzás -ból jólét és bátorítás -ban követ egy támogat csoport. Kapcsolat a Nemzeti Limfödéma Alap -hoz lát ha van egy -ban -a terület.

Ha nincs támogat csoportok -ban -a terület, szabad is lenni érdekelt -ban tanulás hogyan viselkedni elkezd egy Limfödéma támogat csoport.

Szabad is kívánság -hoz követ egy online támogat csoport. Vannak több említett -ban -unk telek. Tagként, én magam, Nekem van alapít egy csodálatos és támogató család -ból társ Limfödéma emberek. ÉN nem tud mond ön csak mennyi az én -m új család eljött -hoz jelent számomra és mennyi Nekem van nyerő mellett lét egy része ezek csoportok.

Van HOPE……..ÉS Ön NEM Egyedül!!

lát -a Érzelmek és Maga Kép -val Limfödéma
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Limfödéma

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron