Limfedemul

Limfedemul, Braţ umflarea, Picioarelor umflare, Limfedemul a picioarelor; Lymphedema Romania (Romanian)

Moderator: Senior Moderators

Limfedemul

Postby patoco » Sat Jul 12, 2008 11:26 am

Limfedemul

Engleză: Lymphedema, Lymphoedema

Se estimează că 120 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de această condiţie într-o formă sau alta. În plus, zeci de mii sunt adăugate în fiecare zi. Să exploreze si de a invata impreuna despre unul dintre cel mai puţin înţeles, dar cele mai predominante, condiţiile medicale care există astăzi.

Sistem de limfatic

Limfei de sistem este una dintre dvs. de organismul sistemelor circulator. Este compus din navele limfei, ganglionare, şi organe, cum ar fi măduva osoasă, splina, timusul, şi crede că este, de asemenea, pentru a include amigdalele. Are functia include absorbţie şi eliminare a excesului de fluide şi le ajută în absorbţia de grăsime. O altă funcţie este foarte important ca acesta este de o importanţă deosebită pentru organismul nostru are capacitatea de a lupta împotriva infecţiilor şi este deosebit de important în funcţiile sistemului imunitar. Când acest sistem nu este corect formată, este deteriorat prin vătămare sau infecţie, sau este eliminat (noduri), apoi limfedemul este o posibilitate foarte reale.

Aflaţi mai multe despre anatomie ale sistemului limfatic şi ganglionare.

Pentru a înţelege sistemul nostru imunitar, a se vedea şi Lymph Sistemul de imunitate.

Vă rugăm să vedeţi ce provoacă umflarea primare limfedemul pentru o explicaţie detaliată.

Primar Limfedemul

L Limfedemul primare pot fi ereditare. Milroy boala sau sindromul va exprima în sine, în general, la nastere sau chiar in primii ani. Meige limfedemul, de asemenea, cunoscut ca limfedemul praecox, în general, când începe în timpul pubertate. limfedemul tarda începe în jurul sau evul mediu. limfedemul că nu şi-a exprimat în sine într-o stare activă este prevăzută o limfedemul latent. limfedemul primar poate fi, de asemenea, congenitale. Aceasta înseamnă ceva, fie in utero sau în timpul naşterii, a provocat daune limfatic.

Pentru mai multe informaţii complete, vă rugăm să consultaţi: Care sunt diferite tipuri de primar limfedemul?

Secundar Limfedemul

Limfedemul Secundar este, în general, cauzate de o obstrucţie, deteriorarea, sau prejudicierea în continuare a sistemului limfatic, care duce la o întrerupere a fluxului limfatic normale.

Ereditare Limfedemul

Ereditare limfedemul este moştenit de o tulburare a sistemului limfatic, care este caracterizată de umflare anormală a anumitor părţi ale corpului. Limfatic de sistem circulator este o retea de vase, tevi, noduri şi că filtru si distribui anumite fluide (limfei) şi celule sanguine a lungul corpului. Lymphatic colectează de fluid în ţesuturi moi din şi de sub piele (subcutanat) din cauza de obstrucţie, malformation, sau de subdezvoltare (hypoplasia) din diverse limfatic nave.

Există trei forme de ereditare limfedemul: limfedemul ereditare sau congenitale Milroys Syndrome (bolilor), limfedemul praecox sau Meige bolilor, şi limfedemul Tarda. În cele mai multe cazuri, ereditare limfedemul este moştenit ca o trait genetice autosomal dominantă.

Cauze ale limfedemul

Primar limfedemul

Cauza principală limfedemul ereditare a fost izolat la o pauza sau malformation în două gene cunoscute. Acestea sunt FOXC2 şi VEGFC gene. Există o treime suspectate de gene, dar deocamdată, nu a fost identificat. Cauzele primare congenitale limfedemul poate fi o tulburare de dezvoltare a lymphatics, in utero infecţii, sau a unui prejudiciu şi / sau dificultăţi de livrare.

Secundar limfedemul

Cauzele sunt multiple lymphedema secundare. Infecţii bites de la insecte, răni grave, arsuri sau poate provoca daune lymphedema atunci când acestea sau distruge lymphatics. Orice tip de chirurgie, vătămare gravă, sau de radiaţii pentru cancer de tratamente pot de asemenea provoca la debutul bolii. În afara de tropics, un număr de cauze secundare limfedemul este eliminarea ganglionare pentru cancer biopsies. Pentru aceşti pacienţi, poate începe ca o uşoară umflarea mâinilor sau picior după cancerului. Stânga netratată, poate deveni o gravă şi debilitating condiţie medicală. Să sperăm că, odată cu îmbunătăţirea tehnicilor de a executa un mic ac biopsia, de diagnostic radiologic îmbunătăţiri, specifice şi site-nod biopsies, vom vedea o scădere marcată în acest tip de limfedemul.

În climatele tropicale, cele mai frecvente cauze de infecţie este lymphedma de la filarial viermi. De viermi sunt de obicei transmise de către om mosquito bites. Acest parazit apoi creşte, şi, eventual, blocarea şi distrugere a sistemului limfatic. Aceasta se numeşte Lymphatic Filariasis.

Este important să distingeţi diferenţa dintre secundar limfedemul şi limfedemul maligne.

Factori de risc pentru limfedemul

Cine este la risc pentru limfedemul?

Care sunt factorii de risc pentru limfedemul?

Exista un răspuns la modul de a preveni lymphedema?


Oricine care are una sau mai multe dintre următoarele factori de risc are potenţialul de a dezvolta limfedemul.

Lymph nod de eliminare pentru biopsies

Infecţiile grave, care includ Lymphangitis, celulita, sau erysipelas
Deep, invazive care ar putea rani lacrimă, tăiate sau de deteriorare a lymphatics

Radiation tratamente, mai ales cele care sunt concentrate în zonele în care s-ar putea să conţină "clusterelor" de ganglionare

Morbid poate provoca obezitatea secundare limfedemul de "zdrobire" a lymphatics

Arsuri grave, chiar intens sunburn

De infectare a parazit microscopic filarial larvae, deşi acest lucru este mai comună în ţările tropicale

Familie istoria primară limfedemul necunoscut sau de o inflamaţie de zi cu zi

Dacă sunteţi o persoană cu oricare dintre aceste factori de risc, va doresc să înveţe să limfedemul semne de avertizare.

De diagnosticare a limfedemul

Întrebarea de modul de a diagnostica limfedemul este destul de simplă şi I sînt întotdeauna dismayed la frustrare, revolutii emoţionale, şi de multe ori degradante experienţe de downright limfedemul că pacienţii care solicită diagnostic.

Calea spre diagnoza ar trebui să implice mai multe etape.

În primul rând, este examinarea fizică în sine. Dacă un pacient prezintă cu umflarea inexplicabilă de zi cu zi, atunci ar trebui să fie evident că există o problemă medicală care necesită răspunsuri şi de nevoile şi de soluţionare. Exista ceva numit "Stemmer's Sign." Aceasta este o piele thickened ori la baza celui de-al doilea toe (sau degetul). Prezenţa acest semn este un indicator de diagnostic precoce a limfedemul primare. Se dezvoltă mai târziu, în secundar limfedemul. Absenta lui Stemmer Înregistraţi-vă ce nu exclude posibilitatea de a limfedemul.

Pentru a testa pentru Stemmer's Înregistraţi-vă, pinch folds pielea de pe suprafaţa superioară a celei de a doua toe sau degetul, aşa cum este arătat aici. Când această piele nu poate fi ridicat, acest lucru este considerat a fi un test pozitiv ca rezultat faptul că ar putea indica prezenţa limfedemul; cu toate acestea, un negativ Stemmer's Înregistraţi-vă de test nu exclude lymphedema.

O altă metodă de diagnostic este de evaluare a pacientului pentru pitting edema. Acesta este un test de prese de medic în cazul în care un deget împotriva umflate de zi cu zi. Dacă se lasă o indentarea, atunci aceasta este o indicaţie bună de o etapă limfedemul.

Alte indicaţii fizice pot include pe papillomas de zi cu zi, placques, sau nodules şi chiar o cobblestone aspectul pielii. Acestea sunt comune cu limfedemul.

Examinarea fizică este, de asemenea, esenţial să se exclude alte conditii medicale care pot provoca edema (umflarea), care nu este limfedemul.

Cel de-al doilea pas ar trebui să fie un istoric medical complet. De physcian ar trebui să afli dacă nu a fost nici o istorie de cancer şi / sau de tratament, insecte bites, leziuni traumatice, sau de infecţii grave. Acestea sunt documentate toate cauzele limfedemul, aşa cum este morbid obesity.

În al treilea rând ar trebui să vină o familie de istorie. Medic trebuie să ne întrebăm dacă pacientul să ştie de orice membri ai familiei (chiar extinsă de familie) care a avut ceea ce se numeşte de lapte picior, stump picior, sau picior elefant. Acestea sunt vechi, arhaice termenii de oameni de des folosit atunci când descrie limfedemul.

Există, de asemenea, multe teste radiologice, care poate fi făcut pentru a exclude alte ambele condiţii şi / sau pentru a confirma limfedemul. Acestea includ ultrasunete, venograms, pentru imagini cu rezonanţă magnetică (MRI), calculate şi axial tomografie (CAT scans). Există, de asemenea, standardul de aur limfatic teste de imagini numit lymphoscintigraphy. Lymphoscintigraphy înlocuieşte vechiul expirate test numit un lymphangiogram. În lymphoscintigraph, un agent de urme se injectează între toes şi este urmărită în care călătorii de până la limfei sistem. Acest lucru poate pinpoint lipseşte noduri, deteriorat nave, sau limfatic blockages.

Tratament de limfedemul

Limfedemul nu are nici o astfel de cura de tratament se concentrează pe reducerea simptomelor. Tratamentul a variat de la practic nici un tratament pentru o intervenţie chirurgicală, dar există diferite metode practice de a face cu conditia, inclusiv la altitudinea de zi cu zi (in primul an numai), îmbrăcăminte de compresie (nu mai mare de 20-30 mm Hg), anumite tipuri de masaj şi exerciţii, dispozitive pneumatice de compresie (controversate), şi în alte tipuri de terapie fizică.

Experţii de asemenea, recomandăm păstrarea afectate de zi cu zi curată, uscată şi lubricated.

Manual de Lymphatic Drainage (MLD) este unic, metoda de stimulare a terapeutice de circulaţie a fluidelor în ţesuturi. De blând, ritmic, pompare, masaj mişcări naturale, urmaţi direcţia de fluxul limfei şi produce rezultate rapide. Acesta sprijină cutanate lymphatics până în a alege şi de a înlătura nu doar de fluide, dar toate deşeurile produse, particule de proteine, şi rămăşiţe de la sistemul nostru. De asemenea, este de succes de până la rupere şi fibroza fibrotic a unei zone de lymphodemous de zi cu zi.

Acest tratament a fost creat si dezvoltat de terapeuţi daneză dr. Emil Vodder si sotia sa, Estrid, în anii 1930, şi a fost introdus la Paris în 1936. Acestea sunt, de asemenea, creditat cu crearea unui medicament numit de specialitate Lymphology.

În primul rând a adus în America de Nord în 1982, scoala este situata in Victoria, British Columbia, Canada. Înainte de aceasta a fost introdus, tratamentul standard în curs de Nord America de chirurgie a fost numit, fie un debulking sau utilizarea de masini de compresie wherein de zi cu zi a fost literalmente squeezed pneumatice de presiune de aer.

Comprehensive Decongestive Terapie

Comprehensive Decongestive Terapie (CDT) este folosit în primul rând în tratamentul insuficienţei venoase limfedemul şi edema. Este o combinaţie de MLD, bandaging, exerciţii, şi de îngrijire a pielii. CDT poate, de asemenea, implică exerciţii de respiraţie, de comprimare a articolelor de îmbrăcăminte, precum şi măsuri dietetice. Un frecventă indicaţie pentru CDT lymphedema este cauzată de iradiere sau chirurgie din cauza cancerului. Ea poate scuti edema, fibroza, de însoţire şi durerea şi disconfortul.

De asemenea, este cunoscut ca fiind complete Decongestive Fizioterapie (CDP), acest tratament tratament a fost de pionered în Statele Unite de Dr. Robert Lerner.

Pentru a vă asigura că primiţi tratamentul corespunzator certificate de către un terapeut, va trebui să ştim cum să alegeţi o limfedemul terapeut, inclusiv de a pune întrebări ce şi pentru ce certificări şi de formare pe care le-a primit.

Alte tratamente

Alte tratamente includ folosirea de pompe de compresie, chirurgie, microchirurgie, şi mai noi abordări, cum ar fi utilizarea de lasere, liposuction, holistice, terapii, si chiar acupunctura.

Un medicament care a limfedemul pacienţii vorbesc este de a folosi un diuretic. Este important să se înţeleagă că nu sunt diuretice pentru limfedemul.

Pompe de comprimare

Pompe pneumatice de compresie au fost utilizate pentru tratamentul limfedemul. Cu toate acestea, studiile clinice au indicat faptul că există două mari complicaţii implicate de compresie cu pompa de picior pentru terapie limfedemul.

În primul rând, de compresie de daune superficiale lymphatics, eventual crearea de agravare a simptomelor care conduc la fibroza, risc crescut de infecţii, şi mai multe complicaţii.

În al doilea rând, s-a demonstrat că 35 la sută mai mic de pacienţi cu extremitatea limfedemul, de not allowed masculin şi de not allowed feminin, va dezvolta limfedemul genitale, ca urmare a pompei de utilizare. Motivul pentru aceasta este că este împins de fluid în abdomen şi de supraîncărcare poate abdominal lymphatics şi astfel lichidul nu este eliminat din organism.

Pneumatic pompa de compresie nu este recomandat pentru a piciorului lymphedema.

Bandaje de compresie

Limfedemul bandaging este una dintre cele mai puternice componente în procesul de tratament. Atunci când un bun este aplicat bandaj, aceasta va functiona ca o comandă de comprimare a industriei confecţiilor de fiecare data. În timp ce extremitatea este reducerea în dimensiune, bandaj este de adaptare la noile dimensiuni. Un pre-făcute elastica industriei confecţiilor nu va avea această adaptabilitate, în loc, limfedemul pacienţii ar trebui să utilizeze ceea ce este prevăzut ca termen scurt stretch bandages.

Se spune ca de compresie bandaging contribuie la aproximativ 50 la sută din reducerea realizata cu CDT. În acest sens, este crucial ca pacientul trebuie să devină pregătiţi în bandaging tehnici pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Bandaj de compresie are următoarele efecte:

Aceasta măreşte eficienţa pompei musculare a mecanismului.
Aceasta măreşte tensiunea de ansamblu în extremitatea afectate şi, prin urmare, reduce dincolo de filtrare.
Acesta susţine în timp ce pielea este reducerea în dimensiune.

Medicii şi că terapeuţii

Cautare buna ingrijire medicala pentru limfedemul este important. Ar trebui să ştim cum să alegeţi un medic primar de îngrijire care o înţelege sau cel puţin recunoaşte existenţa limfedemul şi este dispus să învăţăm despre ea şi să vă ajute să facă în cele mai bune decizii de tratament. Ce tip de medic trebuie sa caute?.

Această pagină vă va ajuta să găsească un terapeut certificate limfedemul: Cum de a găsi o limfedemul Therapist

Dietă şi de a exercita

În cele din urmă, atât de alimentaţie şi de a exercita sunt foarte importante părţi de gestionare şi de control limfedemul. Avem nevoie de a înţelege importanţa corespunzătoare în hrana noastră globală de sănătate, vindecarea rănilor, funcţia sistemului imunitar, şi controlul greutăţii.

Exercitiul este esenţial nu numai pentru sănătatea noastră globală, dar vă ajută cu greutate de control şi este importantă pentru circulaţia limfei fluidelor prin corpul nostru. Indiferent de stadiul de limfedemul, care stau la baza condiţiilor medicale, sau de varsta, fiecare dintre noi ar trebui să aibă un plan de exercitiu, care este special conceput pentru a ajuta în gestionarea limfedemul.

Etapele de limfedemul

Există trei etape de bază din activ limfedemul. Mai devreme de limfedemul este recunoscut si diagnosticat, este mai uşor să-l trata cu succes şi pentru a evita multe dintre complicaţii.

Este important să fie conştienţi de faptul că atunci când au limfedemul, chiar şi într-una de zi cu zi, există întotdeauna posibilitatea de a-o altă zi cu zi, la unele fiind afectate de mai târziu. Acest "inactiv" perioada prevăzută ca etapă de latenţă. Acesta este asociat cu forme ereditare de lymphedema.

Etapa latency

Lymphatic capacitate de transport, este redusă
Nr vizibile / palpable edema
Subiective, plângerile sunt posibile

Etapa I

Reversibile limfedemul

Acumularea de proteine bogate edema de fluid
Pitting edema
Edem poate fi redusă cu o altitudine de pace (nu fibroza)

Etapa II

Spontan ireversible limfedemul

Acumularea de proteine bogate edema de fluid
Pitting devine progresiv mai greu
Proliferarea ţesutului conjunctiv (fibroza)

Etapa III

Lymphostatic Elephantiasis

Acumularea de proteine bogate edema de fluid
Non-pitting edema
Fibroza şi sclerosis (severe, induraţie)
Modificări cutanate (papillomas, hyperkeratosis, etc)

Etapa IV?

S-au ridicat unele voci despre un Etapa 4 classsification pentru limfedemul. Din experienţele mele personale, I concur. Ambele picioare mele sunt clasificate ca Etapa 3, dar diferenta dintre cele doua este foarte dramatică.

Etapa IV Clasificarea

De zi cu zi este fibrotic şi dens, este imposibil de a face orice indentarea, atunci când presate

Ultrasunete testare, nu mai poate ridica chiar sângele pulse
Afecţiuni cutanate şi devine brittle vaga de bumps provoacă un grav, extensiv weeping plagă

Duritatea ale ţesutului cauze de zi cu zi pentru a deveni un total septice foci pentru bacterii şi constantă celulită şi infecţii sistemice devenit un lucru normal
Singurul tratament pentru celulita este o perioadă prelungită de antibiotice IV.

Nu există nici o opţiune de tratament pentru Etapa IV. Complet se concentrează pe gestionare, de control al infecţiilor, şi de prevenire a amputation (dacă este posibil, la toate).

Limfedemul fibroza

Lung limfedemul permanente cauzele cunoscute ca o condiţie fibroza. Ca fluid colectează într-un continuu de zi cu zi, acesta devine greu si dens. Cu fiecare etapă de limfedemul există, de asemenea, o modificare a ţesutului o textura de zi cu zi.

Cu un stadiu, tesutul este încă mult ca tesut normal-e doar pline cu fluid. Ca de umflare continuă şi ca fluid de modificări la această proteină-bogat de lichide la care se face referire ca lymphorrea, vă intră în două etape. În acest stadiu, tesutul devine foarte similar cu una de struguri (cea mai bună imagine I a putea think de). Deja este de a deveni mult mai dificil pentru antibiotice pentru a ajunge la bacterii si devine mai puţin să răspundă decongestive terapie.

La etapa a treia, ţesut deveni similare cu una dintre cele vechi sintetice bucatarie Bureti, cei care devin hard-rock, atunci când acestea sunt uscate. Aceasta este foarte real şi reacţie adversă gravă din etapa a treia lymphedema. Având acest tip de ţesut creşte riscul potenţial de a avea persistente şi foarte greu de a trata celulita sau lymphangitis.

Desimii de zi cu zi a interzice de la antibiotice a ajunge la infectarea bacterie şi este adesea în măsură să supravieţuiască în buzunare de tesut fibrotic. Aceste buzunare acţionează ca o septice foci şi după tratament antibiotic este finalizat, infecţii va reapară.

În general, la această etapă, este mergi la a lua IV antibiotice pentru a trata infecţia cu orice antibiotice pe cale orală, deoarece chiar nu sunt capabili de a penetra această masă de ţesut greu.

De asemenea, în calitate de fibroza intensificarea veţi deveni mai sensibile la tromboză venoasa profunda (DVT), precum şi alte probleme circulator. Puteţi, de asemenea, pentru a începe experienţa neuropatie ca o presiune în acest ţesut compresele în termen de nervi de zi cu zi.

Late Termen de complicaţii - fibroza

De ce este atat de important pentru a preveni, trata, de control şi de fibroza?

Fibroza poate ajunge la situatia in cauza probleme vasculare. Ca şi în ţesutul LE dvs. de zi cu zi continuă să Harden, ea va afecta fluxul de sânge şi de aprovizionare. Acest lucru poate duce la necroză.

Cu tarziu pe termen fibroza, bacterii găsi multe locuri pentru a ascunde şi trebuie să fie protejate. Cele mai ample de fibroza este, mai greu este pentru a ajunge la antibiotice a bacteriilor. Aceasta conduce la cellulitus persistente. În cele din urmă, aceasta poate provoca gangrene şi / sau necroza.

Fibroza va afecta nervii corpului. Rezultatul va fi o creştere substanţială a durere si disconfort.

Fibroza, împreună cu celulita si de radiaţie a fost implicată în lymphangiosarcoma.

Dacă aveţi limfedemul, acesta trebuie să fie prioritatea dvs. de a căuta şi vă administreze tratament cu condiţia ca scop prevenirea fibroza.

Limfedemul ŞI celulita

Acută de celulita este una dintre complicatiile de limfedemul. Pacientul nu poate să fie conştienţi de sursa de etiologie. Uneori poate fi un tăiate, mosquito musca, o plagă deschisă, sau alte infecţii în corp.

Primul semn este crescut sau diferite calitate de durere care implică limfedemul de zi cu zi. Pacienţii deseori descrie aceasta ca un "Simptome asemănătoare gripei sau o ache" care implică limfedemul braţ sau picior. Aceasta este, de obicei, urmat de debut brusc de eritem (roşeaţă, rosu streaks sau blotches) pe implicate de zi cu zi. De hipertermia (Limfedemul de zi cu zi devine cald, cald) şi va urma pacientului pot apărea chiar frisoane şi febră MARE.

Inceput de intervenţie şi de tratamentul cu antibiotice se va rezolva această condiţie (de obicei, acesta are un minim de 10 zile curs de antibiotice). Doar un medic va putea să prescrie antibiotice, astfel, o consultare cu un doctor este necesar. Celulita severe pot necesita tratament antibiotic intravenos şi de spitalizare. Din nou, la o altitudine de afectate de zi cu zi este important.

În această fază, pacientul nu trebuie să masaj de limfedemul de zi cu zi, bandaj, se aplică de pompe, uzura mâneci strânse elastica, sau excesiv de exercitare. Evitaţi tensiunii arteriale cuff sânge şi remize de la braţ implicate. Păstraţi crescute de zi cu zi cât mai mult posibil, în timp ce odihna. Odată ce simptome disipa, MLD / CDP tratament ar trebui să fie iniţiat.

Cum preveni această infecţie? Pacientul trebuie să fie atent cu activităţile zilnice şi să ia toate precauţiile pentru a proteja pielea (purta mănuşi de grădinărit, atunci când, de curăţare cu detergenţi, etc.).

Dacă un prejudiciu de a pielii se produce pe limfedemul de zi cu zi, este necesar de a curăţa rana cu alcool sau peroxid de hidrogen şi se aplică Neosporin / Polysporin antibiotic unguent. În cazul în care simptomele de progres, caută în atenţia unui medic imediat.

Este deci foarte important pentru a evita obţinerea cellulitus ca se mai distruge sistemul limfatic. Dacă a permis să se răspândească în continuare sau, poate deveni sistemice şi poate duce la gangrene, amputation de zi cu zi, sau chiar moartea.

Desi celulita este cel mai frecvent asociate infectiei, care vine cu Limfedemul, este important să realizăm că nu toate infecţiile nostru poate fi numita celulita cu acurateţe. Există numeroase infecţii asociate cu limfedemul. Pentru ca limfedemul de zi cu zi este pacienţii cu imunitate scăzută, s-ar putea să fi experienţa şi sensibile la alte infectii, cum ar fi erysipelas, impetigo, folliculitis, necrotizing fasciitis, SAMR Methicillin rezistente la Staphylococcus aureus, carbuncles boils, lymphangitis, abceselor cutanate, sindrom scalded piele, si chiar si pisica zero febră . Putem de asemenea, să fie mai uşor de sensibile la septicemie, septicemia, şoc septic, bacteremia, gangrene, lymphadenitis. Ea este de o importanţă deosebită, prin urmare, că infecţiile fi recunoscute rapid şi adecvat de tratare a iniţiat imediat.

De golire limfedemul

Lymphorrhea - limfedemul rana

Ce este Lymphorrhea?

Lymphorrhea este lumina de culoarea chihlimbarului, care scurge lichidul din zonele deschise de piele (răni) pe o lymphodemous de zi cu zi. Nu este normal de plasmă, dar este o proteină-bogat substanţă care poate duce la complicaţii grave pentru pacient lymphedema.

Cauze ale Lymphorrhea

Cauza lymphorrhea drenaj este deschis nici o zona sau o pauza in piele de lymphodemous de zi cu zi. Orice deschidere, indiferent cât de mică, va provoca acest fluid pentru a weep sau de scurgere. Bites insecte, taieturi, escoriaţii, crapaturi in piele de la uscăciunii, sau rănile de orice tip, devenit o sursa de scurgere de acest fluid.

Lymphorrhea complicaţii

Există două complicaţii grave care apar la lymphorrhea.

De lichid este un naturale "-sursă de alimentare" pentru bacterii. Deschis, plagă de golire a devenit ceea ce este prevăzut ca o intrare foci pentru bacterii. Aceasta duce la celulita, lymphangitis, sau erysipelas.

Lymphorrhea este foarte caustice pentru piele, ţesut pe care le vin în contact cu. Netratat rănile cu acest drenaj poate deveni rapid foarte mare gaping ranile care ar putea duce la nevoia de piele viţe altoite.

Complicaţii ale limfedemu

Numar infectii, cum ar fi celulita, lymphangitis, şi erysipelas. Acest lucru se datorează nu numai la o mare acumulare de lichid, dar este bine documentat faptul că lymphodemous limbs sunt localizate immunodeficient şi bogate in proteine lichid oferă un excelent mediu pentru cultivarea bacteriilor. Alte infecţii noi sunt mai susceptibile de a include impetigo, sindrom scalded piele, febră şi de pisică zero.

De golire că rănile de scurgere lymphorrea, care este foarte caustice pentru a pielii din jurul ţesutului şi acţionează ca un port de intrare pentru infecţii.

Cresterea durere ca un rezultat de compresie de nervi de obicei cauzate de dezvoltarea şi creşterea nivelului de fibroza construi de fluide. Vezi limfedemu şi dureri de Management.

Pierderea din funcţie din cauza inflamaţii şi de modificări de zi cu zi.

Depresie - psihologica copiii, ca urmare a disfigurement şi debilitating efect de limfedemu.

Adânc venoase tromboză (cheag de sânge) ca rezultat al presiunii de umflare si fibroza împotriva sistemului vascular. DVT poate întâmpla de asemenea, ca rezultat al celulita, lymphangitis, şi infecţii. Vezi, de asemenea, tromboflebită.
Sepsis gangrene sunt posibilităţile şi, ca urmare a infecţiilor.

Posibile amputation de zi cu zi

Pleural effusions (pulmonar de fluid) pot rezulta în cazul în care lymphatics în abdomen sau piept sunt prea copleşiţi de a goli pulmonar cavitate de fluide.

Complicatii cutanate, cum ar fi pielea uscata, divizare, plaques şi nodules, sensibilitate la infecţii fungice asociate cu limfedemul, şi infecţii bacteriene.

Cronic, localizat inflamatiile

Durere, variind de la uşoară până la începutul anului lymphedema, până la sever, in ultimele etape limfedemul

Limfatice
tipuri de cancer, inclusiv:
Angiosarcoma
Limfomul
Sarcom Kaposi
Lymphangiosarcoma (Stewart TREVES Sindromul)
Cutanata T-Limfomul
Cutanata B-Limfomul
Pseudolymphomatous cutanata Angiosarcoma

Vedeţi de asemenea: limfedemul primară şi de Cancer pentru o discuţie şi limfatice secundare Cancer la limfedemul şi de Cancer Asociat cu limfedemul. (Notă: Aceste tipuri de cancer sunt rare şi sunt, de obicei asociate cu termen lung, netratate sau incorect tratate limfedemul. Ele apar de obicei în etapa a trei sau patru, ele sunt destul de rare, în etapa a doua.)

Afecţiuni cutanate complicaţii posibile în etapele 3 şi 4, includ:

Papillomatosis
Plaques, inclusiv "cobblestone" care apare în depunerile
Dermatofibroma
Afecţiuni cutanate tag-uri
Warts şi Verrucas
Micetom Skin Regn Fungi
Dermatita

Mulţi pacienţi lymphedema raport de probleme a crescut cu psoriazis, eczeme, si herpesul zoster. I suspect aceasta poate fi cauza, din nou, la pacienţii cu imunitate scăzută condiţie a bratului sau a piciorului afectat de limfedemul.
Documentate, dar rar, complicaţii la sfârşitul etapei poate include, de asemenea:

Lymphomatoid Papulosis
Cutis Marmorata
Acroangiodermatitis
Dermatolymphangioadenitis (DLA)
Papillomatosis Cutis Carcinoides

Debilitating comune probleme sunt cauzate de o combinaţie a excesului de greutate şi de fluid constanta proces inflamator, care însoţeşte lymphedema. Pe măsură ce vârsta, pacienţii sunt multe limfedemul având înlocuire totală genunchi, hip înlocuirea, umerilor sau înlocuire, în timp ce altele sunt sindromul de tunel carpian întâmpină şi care sunt havingcarpal tunel chirurgie umerilor sau se confruntă cu probleme asociate cu limfedemul şi trebuie să haverotator cuff chirurgie.

Sfaturi utile pentru prevenirea complicaţii ale limfedemul

În primul rând este de a obtine o trimitere la un terapeut limfedemul certificate şi apoi să fie compatibile cu dvs. programul de tratament, să fie implicate şi pro-activă în calitate de pacient, afla de auto-masaj, şi să fie în concordanţă cu compresie bandaging articolelor de îmbrăcăminte şi purtarea de compresie.

Menţineţi o greutate sanatoasa, bucura de un regim alimentar sănătos, cu hrana buna, si ia vitamine.

Păstraţi piele curată şi bine moisturized.

Poarta confortabil, loose-accesorii de imbracaminte.

Odihna afectate de zi cu zi într-o poziţie ridicată în timp ce dormeau sau în deplasare (în special la avioane).

Poarta o industriei confecţiilor de compresie (suport mâneci, gauntlets, şi / sau ciorapi de compresie) si bea o multime de lichide atunci când călătoriţi cu avionul.

Fii conservatoare atunci când fasonare fingernails sau toenails de tăiere şi să evite cuticles.

Folosiţi hipoalergenic săpunuri detergenţi de rufe şi uşoare pentru a preveni reacţii alergice sau iritatii ale pielii.

Sunburns evitate prin utilizarea unui larg spectru sunscreen de cel puţin SPF 30.

Evitaţi utilizarea paduri de încălzire sau compresele calde pe afectate de zi cu zi.

Folosiţi electrice razors, mai degrabă decât lame.

Împiedicaţi de către insecte bites, folosind un mod eficient de insecte repellant.

Utilizaţi mănuşi atunci când faci gospodăriei, gradinarit, sau de orice chore de unde puteţi obţine nicked sau zgâriat.

Evitaţi proceduri medicale care implică introducerea puncturing sau presiune în exces pe afectate de zi cu zi, inclusiv sânge donatie, preparate injectabile, acupunctura, liposuction, şi măsurarea tensiunii arteriale.

Urmeaza un exercitiu de program.

Evitaţi musculare tulpina, care cauzează inflamaţie.

Cald până în mod adecvat înainte de exercitare.

Evitaţi energică împotriva mişcărilor de rezistenţă (scrubbing, Împingere, tragere).

Folosiţi în mod normal, de zi cu zi, dar nu excesiv.

Evitaţi ridicarea grele, dacă muşchii sunt deconditioned pentru a preveni tulpini.

Ini ierea de noi programe de exercitare treptat şi cu prudenţă; dimensiunea de zi cu zi ar trebui să fie monitorizate.

Limita sau evita tenis, golf, şi Racquetball; astfel de activităţi sunt riscante din cauza bruscă forceful strokes.

Purtaţi îmbrăcăminte de compresie în timpul exerciţiului, gospodăriei, sau yardwork.

Evitaţi activităţile care constrict de sistem limfatic.

Evitaţi grele care transportă o poseta pe brat implicate.

După chirurgia sânului, o proteză uşoare, greutatea este mai sigură din cauza presiunii asupra nodurilor de mai sus colant osoase.

Evitaţi imbracaminte cu maneci strânse şi benzi de glezna.

Poarta bijuterii urmăriţi şi neafectate de pe braţ, dacă aveţi sau sunt la risc de braţ lymphedema.

In temeiul articolelor de îmbrăcăminte nu ar trebui să se lege sau să iasă de mărci.

Evitaţi tensiunii arteriale cuffs intravenoasă de medicamente şi de a implica braţ.

Consultaţi-vă medicului dumneavoastră imediat, la primul semn de infecţie (de ex roşeaţă, iritaţie, de căldură)

Vezi paginile noastre cu privire la modul de a preveni limfedemul şi liniile directoare privind lymphedema pentru sfaturi despre cum să amâne sau să diminueze lymphedema şi a efectelor sale.

The emotionale Impactul limfedemul

Little se spune despre psihologice de limfedemul afectează, în ciuda sale profunde asupra persoanei care sunt in relatie cu el.

limfedemul poate provoca pronunţat socială, deoarece inhibitions de a fi conştient de sine, ea poate provoca depresie, embarrassment, disfigurement, sentimente de hopelessness şi neajutorarea. Tu de multe ori merge prin viata cumplit de modificări şi credeţi că valoare şi nefolositoare. Ea poate provoca disfuncţii sexuale ca bărbaţi şi femei limfedemul pacienţii pot dobândi lymphedema genitale.

Te duci prin intermediul perioadelor de luptã cu senzaţie de umilire, disperare şi puteţi experienta terrific durere.

Sunteţi, de asemenea, treceţi printr-o mulţime de furie. Ura, furie, frustrare la acest de ce aveţi, de ce medicale lume ştie atât de puţin despre această condiţie şi, uneori, pare să fie puţină îngrijire.

Pentru pacienţii cu cancer, un dublu impact. În timp ce de-a face cu cancer, afectează reacţiile sale, sau dacă nu aveţi de gând să vii, afectează, de radiaţii şi chemo… acum toate bruscă a unui corp porneşte din umflarea de control. Ce se intampla???

Dacă aveţi de gând prin aceste emotii, vă rugăm să nu-ţi fie frică să lăsaţi-vă medicului dumneavoastră ştiţi. Este posibil să fie nevoie de ajutor profesional pentru a obţine prin aceasta. Aţi putea găsi, de asemenea, o mulţime de confort şi de încurajare în alatura unui grup de sprijin. Contact Naţional Lymphedema Foundation, pentru a vedea dacă există unul în zona dumneavoastră.

Dacă nu există grupuri de sprijin în zona dumneavoastră, s-ar putea să fi, de asemenea, interesaţi în modul de învăţare pentru a porni un grup de sprijin lymphedema.

Puteţi, de asemenea, doresc să adere la un grup de asistenta online.

Există mai multe menţionate în site-ul nostru. Ca membru, eu, am găsit un minunat şi de susţinere a familiei limfedemul colegi de oameni. Nu pot sa-ti spun cat de mult noua mea familie a ajuns să însemne pentru mine şi cât de mult am fi dobândită de către o parte din aceste grupuri.

EXISTA SPERA…… .. şi nu sunteţi în pace!!

A se vedea: Emoţii şi auto Imagine cu limfedemul

Diseminarea limfedemul

Putea limfedemul extins în alte zone ale organismului de?

De discutii:

Pot limfedemul răspândirea de la dvs. de picioare pentru a abdomenului dvs.? Pot să-l dvs. pentru a răspândi arme? Această întrebare a fost sesizată pe fiecare grup de suport on-line Sunt în, şi şi-a fost solicitat de mai multe ori. Din experienţa de viaţă a celor care ne-au experimentat acest lucru, ne-ar trebui să răspundă cu o resounding da, nu există un astfel de lucru ca răspândire limfedemul!

Disclaimer:

Sunt punerea o renunţare la acest articol doar pentru că eu nu sunt un medic şi nici nu sunt limfedemul pacienţii care au solicitat această întrebare pe diversele liste la care eu sunt un membru. Suntem doar oameni care încearcă să înţeleagă în lume în ceea ce se intampla cu trupurile noastre şi de a încerca să răspundă la o întrebare care medicale lume este fie mute, despre sau pentru a oblivious.

Cauză:

limfedemul primar sunt în permanenţă la pacienţii cu risc pentru limfedemul să prezinte, în neafectate limbs. Aceasta deoarece există deja un sistem limfatic deteriorat în loc la naştere. Fie că acest lucru se întâmplă de la o problemă în utero-genetic sau este bazată pe posibilitatea este acolo.

Un exemplu clar de acest lucru sunt propriile mele arme. M-am nascut cu bi-laterale limfedemul de la picioare. Ca un adolescent, am început să aibă limfedemul în dreapta mea. Ultimul an ca urmare a unei luni de antibiotice piclines IV şi în stânga mea de braţ, acum swells. Acest an de la inserare a unui port o pisică în pieptul meu, se pare că acum I sînt having "bloating" de abdomen pe care le-am avut niciodata. Alte cauze primare şi secundare pentru limfedemul pacienţi de a experimenta noi umflare în zonele afectate includ infecţii, IV, în terapie de arme, lichid de supraîncărcare a lymphatics existente în zonele limfedemul provoacă fluid la "de rezervă" (adică de la picioare pentru a abdomenului), mai multe daune existente, pentru a lymphaics cauza fibroza un prejudiciu chiar şi într-o zonă neafectată.

Cum pot să spun dacă îmi limfedemul sa extins?

Pentru limfedemul de zi cu zi, răspunsul este simplu uimitoare. Dacă aveţi o limb că este normal şi pentru a începe cu swell nici un motiv evident, ar trebui să suspecteze limfedemul imediat. Se poate ca aveti nevoie de un test de lymphoscintigraphy că de zi cu zi. Pentru abdomen, răspunsul nu este atât de simplu. Dacă aveţi umflarea bruscă a abdomenului cu nici o schimbare în rutina dumneavoastră dietetice si de umflare este ferm, ar trebui să suspecteze limfedemul. Grăsime abdominală (supraponderali de la alimentare) este mult mai mult decât bland acumulare de lichid din cauza edema.

Tratament:

Dacă credeţi acest lucru a avut loc cu tine, ar trebui să discute problema imediat cu medicul dvs. şi therapis şi a începe un tratament adecvat.

Sindroame asociate cu limfedemul

Sindromul Aagenaes; Aarskog Sindromul; Alpha galactozidaza B Deficiency; Atrial defect septal; Avasthey Roy sindrom; Campomelia Cumming Sindromul; colestază sindrom; congenitale Disorder de Glycosylation Tip 1B; Recessive congenitale; Distichiasis; displazie Anhidrotic Imunodeficienţei Oledaid; Ectodermal displazie Hypohidrotic deficit imun; Fabry's Bolii; Figueroa Sindromul; Hennekam Lymphangiectasia; LymphangiectasiaHypoparathyroidism intestinală; Hypotrichosis Lymphedema; idiopatice Hydrops Fetalis; Jekens Sindromul; Kasabach Merritt Sindromul; Sindromul Klinefelter; Lissencephaly Sindromul; Maffuccis Sindromul; Sindromul Melkersson Rosenthal; Micropehaly Chorioretinopathy Sindromul; Nevo Sindromul; Noonan's Syndrome; Osteopetrosis Ectodermal ; Pneumologie Lymphagiectasia; Peho Sindromul; Prolidase Deficiency; Ptosis Sindromul; Pneumologie Cystic Lymphangiectasis; Sharp Aagenaes Sindromul; Stewart TREVES Sindromul; sindromul Swyer; Trisomy 10; Trisomy 13; Trisomy 18; Trisomy 21; Trisomy 22; Trisomy Disorders; Sindromul Turner; Von Recklinghausen Neurofibromatosis; yellow_nail_syndromeLipedema; Omphalocele III; Reflex SIMPATIC Dystrophy (RSD); germană Sindromul

Asociat cu sindroame Lymphatic displazie oferă o scurtă prezentare de cele mai multe dintre aceste condiţii. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să consultaţi paginile individuale legate de mai sus.

CONDIŢII Care Mai prezent cu limfedemul

Castleman boala; Cystic hygroma; Sindromul Klippel Trenaunay Weber; Lipedema; Lymphangiomatosis; Lymphoceles; limfadenopatie; Lymphangiomas; Lymphatic malformaţii; Prader-Willi Syndrome; Amniotic Band Sindromul; Hidradenitis Suppurativa; boala Crohn, Panniculitis; Lymphangioleiomyomatosis (LAM); Omphalocele III; Phelan - Sindromul McDermid - 22q13 deletion; Lipoma şi Lipomas; Lymphadenitis

CONDIŢII CAUSING edema versus limfedemul

Nu toate umflare este limfedemul, unele edema este cauzată de o condiţie medicală care stau la baza.

Mai jos este o listă de condiţii medicale care cauzează sau sunt implicate cu edema:

Cauzele de edema

Sindromul Premenstrual; Sarcina; Insuficienţă cardiacă; Rinichi condiţii; glomerulonefrită; Nephrotic syndrome; Rinichi eşec; Ficat stare; Cirrhosis de ficat; Varicose vene; deficit de proteină (Nutritional tip de deficit); Tiroidă stare; Anumite medicamente; capilare a scurgerilor Sindromul Puffy Hand Sindromul tromboflebită Pooling venoase cronice venoase Insufficiency

Edema ca o complicaţie

Aortic coarctation; cor pulmonale; Exfoliative dermatită; Hodgkin bolii; Pericarditis; Thrombotic Sindromul post -

Edema ca un simptom

Febrei reumatismale acute; angioedem; Anaphylaxis; Aortic coarctation; Cardiomiopatie; cronică rinichi eşec; Cirrhosis de ficat; comun migrenă; Eclampsia; edema; glomerulară bolii; glomerulonefrită; sindromul Goodpasture; hemolitic boala a newborn; sindrom hemolitic uremic; Hepatita; Hodgkin Bolii; Ficat de cancer; nefrită; Nephrotic syndrome; Polyarteritis nodosa; Preeclampsia; Sindromul Premenstrual; primar cirrhosis biliare; Pneumologie valve stenosis; restrictive cardiomyopathy; reumatismale febră; trichinelozei; deficit de vitamina E Diabetes

CondtiiI referitoare la sistemul de limfatic

Kawasaki bolii; Duncan's Syndrome; Lymphoproliferative Disorders; toxoplasmoza; sarcoidoza; Infectioase mononucleosis; Lymphogranuloma venerum; Ciumã bubonicã; cutanata Antrax; Acrodermatitis

Aveţi acum posibilitatea de a traduce întreg site-ul nostru folosind Google traducător, situată pe pagina de pornire:

Lymphedema People
http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Fondator şi Director Executiv
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Limfedemul

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests